Gerrit en Gerda geven het stokje over aan Wietse en Willeke

Beste gasten,
Na een goede voorbereidingstijd zijn wij blij en trots u te mogen vertellen dat wij deze mooie camping ’ t Heeterveen per 1 november 2018 hebben overgenomen.

Wie zijn wij? Wij zijn Wietse en Willeke van den Bosch, 29 en 25 jaar oud. Wij zijn getrouwd, hebben een dochter Marieke van 2 jaar en in augustus is onze tweede dochter Nienke geboren. Het  overnemen van camping ’ t Heeterveen is een droom van ons die werkelijkheid mag worden! Wonen en leven op een prachtige plek in Wezep waar we mogen genieten van het boerenleven en u als campinggasten gastvrijheid mogen bieden.

Het motto van Gerrit en Gerda is: “Kamperen bij de boer; rustig, gezellig en betaalbaar.” Op deze voet willen wij de camping voortzetten. 

Wij hopen dat u zich welkom bij ons mag voelen en mag genieten van uw verblijf op ’t Heeterveen!
Wietse en Willeke


Beste gasten,

In 2001 zijn wij met de camping begonnen en nu 17 jaar later gaan wij het stokje overdragen aan Wietse en Willeke.
Uiteraard gaat dat niet zomaar, 3 jaar geleden kwam Wietse vragen wat onze toekomstplannen waren. Gezien onze leeftijd wist hij dat we op een leeftijd kwamen om het wat rustiger te gaan doen. In overleg met onze kinderen, landgoed eigenaar en Wietse en Willeke zijn we tot een besluit gekomen om per 1 november 2018 te stoppen met de camping.

Wij hebben met veel plezier de camping gerund, de contacten met de kampeerders werd zeer gewaardeerd, de netheid op het terrein en de schone toiletten. Vele complimentjes mochten we ontvangen van al die fijne kampeerders.
Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons!

Gerrit en Gerda